Adunarea Dragonilor

Sunt multe lucruri de spus despre dragoni. Atât de multe încât nici măcar o carte de peste 100 de pagini pe care o găsiți aici nu a apucat să le prezinte. În cazul unor lucruri, nu le venise încă timpul, și poate că nu le va veni niciodată; altele au fost învăluite în fum și ceață pentru ca adevărații căutători să persevereze, iar ceilalți să se rătăcească pe drum până își regăsesc busola și curajul. Cert e că nevoia de informații nu lipsește, ținând cont că dragonii își fac simțită prezența din ce în ce mai mult. Recent am vizionat partea a treia din ”Cum să-ți dresezi dragonul”, și vi-l recomand cu căldură, riscați să vi se aprindă imaginația și să vi se deschidă inima în privința lor. La fel ați păți și dacă v-ați apuca să contemplați una sau mai multe din ilustrațiile prezentate în carte cu dragonii desenați și colorați de Val Young, o doamnă care le percepe energia dintr-o perspectivă interesantă, simplificându-le imaginea până la esența lor, privind aceste energii cu acea inocență copilărească și uimire plină de bunăvoință ce ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți.

Dragonii - energii puternice

Pentru cei care nu știu, dragonii sunt cei mai buni gardieni, ai comorilor, ai portalurilor, ai ființelor inocente. Sunt promotorii mișcării, ai experimentării, ai arderilor totale; uneori ei sunt însuși porțile pe care par să le păzească. Sunt energii puternice care răscolesc praful așternut peste emoții de mult pierdute, stârnesc vijelii de gânduri de mult uitate, pun paie peste focul unor dureri ignorate. În prezența unui dragon caști bine ochii, îți ciulești urechile, ce să mai, intri în alertă, altfel evenimentele te vor lua prin surprindere, vei simți cum viața ți se dă încet-încet peste cap și scapi din mână frâiele. Acesta este impactul sosirii unui dragon în viața ta ca și experiență, prezenței sale în câmpurile tale. Sunt și vești bune, odată depășite încercările amintite, devii un nou sine, întărit de ceea ce nu te-a omorât, mai puternic, cu mai multă voință, putere de determinare și manifestare a comorilor nou descoperite, un erou al propriilor aventuri curajoase.

Adunarea dragonilor

O adunare de dragoni într-un loc, într-un spațiu, timp și dimensiune impune o activare a atenției pentru că ea deschide porțile la nivel multidimensional; astfel valuri precum tsunami-uri se revarsă, aducând anumite tipuri de energii suficient de puternice cât să trezească/activeze noi catene de ADN, să scoată la suprafață talente, informații înscrise în structurile sufletului și ale sinelui. Senzația este însă una paralizantă, precum o bruscă lumină a farurilor pe un drum de noapte în ochi de pisică; inima ți se zbate să sară din piept, mâinile și picioarele îți amorțesc, gâtul ți se usucă; o greutate îți apasă peste ochi , mișcarea e dificilă.

Învățați să lucrați cu aceste energii, căci ele nu vor deveni mai ușoare, iar pentru a le utiliza la potențialul maxim e nevoie de antrenament și rezistență, însă acum circumstanțele sunt cele potrivite. De data asta, informația nu va fi lăsată să prindă rod, și să germineze, ci va fi pusă pe foc să fiarbă, să se cristalizeze și manifeste în plan fizic sub formă de mișcare, de realizări palpabile. Suntem chemați cu toții într-un ring, însă nu unul de box, ci de dans, așa că încălțați pantofii de step și simțiți muzica, lăsându-vă purtați de ritmurile ei melodice. Îmi vin în gând versurile unuia dintre cântecele mele preferate, al lui Lee Ann Womack, ”I hope you dance”:

”Sper să nu îți pierzi vreodată capacitatea de a te minuna, sper să mănânci pe săturate, fără a-ți pierde însă foamea de mai mult, sper să nu iei de bună nici măcar o simplă respirație, sper să te simți micimea alături de un ocean; și mai sper ca atunci când o ușă ți se închide, alta să-ți fie deschisă; Promite-mi că îi vei oferi credinței o șansă de a lupta, iar atunci când vei avea de ales între a sta pe margine sau a dansa, eu sper să dansezi”

Lee Ann Womack - I Hope You Dance.

Într-o adunare de dragoni se vor regăsi bineînțeles o multitudine de dragoni (nu uitați de filmul pe care vi l-am recomandat așa să vă faceți o idee de cum ar arăta) cum ar fi dragonii elementelor - pământ, foc, apă, aer, eter; dragonii de transmutare prin inocență sau iubire necondiționată, poate chiar dragoni șamanici, sau dragonii forțelor sexuale și de manifestare creativă, dragonii energiilor feminine și masculine divine, dragonii cosmici universali care aduc bucuria Creației, pentru a o manifesta aici și acum. Și să nu uităm păzitorii și deschizătorii de portaluri, cei care vă susțin pe calea către cunoașterea lăsată în altă parte, în alte dimensiuni, până veți fi pregătiți și veți avea nevoie de ea.

Regele și regina dragonilor

Orice adunare a dragonilor are un rege și o regină, o pereche alfa, combinație și echilibru între lumină și întuneric, iubire și luptă, îndrăzneală și atracție, acțiune și magnetism. Aceste căpetenii sunt cel mai greu de întâlnit și de accesat, pentru că prezența lor te pune în fața unui adevărat test de inteligență, curaj și înțelegere. Fără o inimă deschisă, fără curiozitatea plină de minunare a exploratorilor fascinați de necunoscut, capabili să se sacrifice pe altarul experienței nu păși în această lume, căci nu ești încă pregătit(ă).

DESCOPERĂ ȘI ALTE AVENTURI CU DRAGONI