Conferință - Arta de a dresa animalele de putere (folosind magia sunetelor)

Ca oameni considerăm că am evoluat suficient de mult cât să ne fi depășit natura animalică, că dispunem de o conștiință superioară și o minte care ne-a asigurat supremația. Cu toate acestea, natura noastră animalică se regăsește la distanță de o respirație (sau de lipsă a unei respirații, când vedem roșu în fața ochilor). Vă invit să descoperim animalele din interiorul nostru și cum le putem îmblânzi sau trezi în caz de nevoie cu ocazia unei conferințe organizate în cadrul Festivalului Ezoteric Fest Timișoara!

  • CÂND — Sâmbătă, 11 mai 2019, între 13.00 -13.40 PM;

  • UNDE — Casa Tineretului Timșoara (Hol Parter și Etaj) - str. Arieș nr. 19 (zona Stadion, Spitalul Județean) - Sala mică de conferințe - 02 – Intrare din Exterior;

  • ACCES GRATUIT;

  • REZERVĂRI & DETALII Ezotericfest

Despre animalele de putere și lucrul cu ele

Când suntem încă copii, suntem mai aproape de animale, le înțelegem mai bine, ne manifestăm natura instinctuală precum niște maimuțici năstrușnice fără a ne face probleme de conștiință, natural, inocent și în ton cu ceea ce simțim. Animăluțele de pluș sau caracterele din desenele animate reprezintă alter-ego-urile noastre, prietenii noștri cei mai apropriați, apărătorii pe care îi angajăm pentru a ne confrunta cu necunoscutul și a căpăta încredere în universul înconjurător. Ele ne dau încredere în noi prin puterea unui exemplu natural, neîngrădit de mediul social și educația care ucide instinctele până aproape de extincție.

Magia sunetelor ca și instrumente de lucru

Universul nu vorbește o limbă anume, universul comunică prin frecvența și vibrația sunetului, chiar dacă geneza vorbește de ”La început a fost Cuvântul”. Și dacă la început cuvântul a fost un sunet? Și apoi mai multe? Așa cum copii transmit emoții prin intensitatea și frecvența sunetelor, la fel și animalele. Limbajul comun cu întreg universul din jurul nostru sunt sunetele, care par neinteligibile majorității adulților din jurul nostru, dar care pot exprima atât de bine emoțiile.

Animalele de putere reprezintă energii care există la nivel de model arhetipal al unor ființe întrupate cu mai mult sau mai puțin succes pe acest Pământ și care ne pot ajuta în propria noastră supraviețuire. Sunetele rămân de altfel singura punte de legătură cu această lume uitată și neglijată atunci când devenim adulți. Pentru că se știe, s-a demonstrat, că muzica îmblânzește fiarele, dar mai ales fiara din noi, făcând-o uneori să joace, și chiar să și danseze.

Descoperă animalele de putere