Animalele de putere - curs (Arad)

Pentru a supraviețui pe pământ omul nu trebuie să uite că, în ciuda conștiinței evoluate, rămâne la origine tot animal, iar această planetă a fost construită pentru evoluția tuturor animalelor. Nu v-ați pus niciodată întrebarea de ce noi ca spirite am ajuns pe o planetă cu atât de multe forme de viață fizică, materială? Poate pentru că avem de învățat de la ele, prin puterea exemplului, urmărind diversele forme de manifestare ale spiritului, în diferitele grade de conștiință. Vă aștept astfel la un curs despre descoperirea părții instinctuale din noi, sub forma animalelor de putere.

  • CÂND — Sâmbătă, 04 mai 2019;

  • UNDE — ARAD, locația exactă rămâne de stabilit ulterior, fiind comunicată participanților care se înscriu;

  • INVESTIȚIE - 120 lei

  • REZERVĂRI & DETALII — Aida Cresta - 0745.317.582 /Andrea Zelenak - 0745.881.171

De ce avem nevoie să ne cunoaștem animalele de putere?

”Evoluția omului presupune creșterea sa în lumină, conștientizarea și accesarea structurilor sale superioare. În aspirațiile noastre către înalt uităm adesea că încă mai trăim pe pământ și prin urmare, aici trebuie să învățăm să ne descurcăm în primul rând. Omul modern crede că pentru a se descurca, nu are nevoie decât de sănătate, educație și bani, nu neapărat în această ordine a importanței. Doamne ferește să eșueze vreodată pe o insulă pustie, căci acolo banii vor fi complet inutili, sănătatea îi va fi cea mai pusă în pericol (deși nu numai pe o insulă pustie există acest risc), iar educația supusă celor mai grele teste ale vieții.

Și câte am avea de învățat de la animale! Pentru că oricât de complecși am fi noi ca structură și conștiință, nu suntem în mod neapărat mai eficienți în evoluție, și nici măcar mai rapizi. Poate de aceea avem nevoie să redescoperim vechile căi șamanice de reconectare cu lumea animală, să ne recâștigăm animalele de putere ca și însoțitori de nădejde (vă mai amintiți calul năzdrăvan din poveștile copilăriei?), ca și profesori care ne aduc cea mai importantă cunoaștere, cea a supraviețuirii în jungla care ne înconjoară, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de ea.

În cadrul acestui curs veți învăța cum să vă conectați și cunoașteți animalul/animalele de putere, care este diferența dintre animal de putere, spirit animal și animal totemic, cum să le integrați, cum să lucrați și să comunicați cu ele, cum să le oferiți vindecare, și cum să primiți vindecare și cunoaștere din partea lor. În cadrul cursului va avea loc și o meditație de întâlnire a animalului de putere pe ritmuri de tobă șamanică, precum și o sesiune de vindecare cu boluri tibetane.