Curs de conectare cu animalele de putere

Iată că a venit momentul să vă invit și la un curs de conectare cu animalele de putere! Veți avea șansa să vedeți ce animale de putere vă susțin, cum să comunicați cu ele, cum să lucrați cu ele … și alte lucruri extrem de interesante, zic eu.

  • CÂND — Vineri, 12 aprilie 2019, între 18-20PM;

  • UNDE — București, Centrul DOOR (Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 7, sector 1, București; Parcul Kiseleff, punct de reper Garage Caffee);

  • COST — 120 Lei / participant;

  • REZERVĂRI & DETALII — pentru informații suplimentare și înscriere, puteți scrie la adresa loredanacaradimu@gmail.com sau telefona la numerele de mobil 0747497133 (Loredana) sau 0744 558225 (Floriana); e bine de știut că în locație numărul de locuri disponibile este limitat;

Curs de conectare cu animalele de putere

Evoluția omului presupune creșterea sa în lumină, conștientizarea și accesarea structurilor sale superioare. În aspirațiile noastre către înalt uităm adesea că încă mai trăim pe pământ și prin urmare, aici trebuie să învățăm să ne descurcăm în primul rând. Omul modern crede că pentru a se descurca, nu are nevoie decât de sănătate, educație și bani, nu neapărat în această ordine a importanței. Doamne ferește să eșueze vreodată pe o insulă pustie, căci acolo banii vor fi complet inutili, sănătatea îi va fi cea mai pusă în pericol (deși, nu numai pe o insulă pustie există acest risc), iar educația supusă celor mai grele teste ale vieții.

Pentru a supraviețui pe pământ omul nu trebuie să uite că, în ciuda conștiinței evoluate, rămâne la origine tot animal, iar această planetă a fost construită pentru evoluția tuturor animalelor. Nu v-ați pus niciodată întrebarea de ce noi ca spirite am ajuns pe o planetă cu atât de multe forme de viață fizică, materială? Poate pentru că avem de învățat de la ele, prin puterea exemplului, urmărind diversele forme de manifestare ale spiritului, în diferitele grade de conștiință.

Și câte am avea de învățat de la ele!

Pentru că oricât de complecși am fi noi ca structură și conștiință, nu suntem în mod neapărat mai eficienți în evoluție, și nici măcar mai rapizi. Poate de aceea avem nevoie să redescoperim vechile căi șamanice de reconectare cu lumea animală, să ne recâștigăm animalele de putere ca și însoțitori de nădejde (vă mai amintiți calul năzdrăvan din poveștile copilăriei?), ca și profesori care ne aduc cea mai importantă cunoaștere, cea a supraviețuirii în jungla care ne înconjoară, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de ea.

În cadrul acestui curs veți învăța cum să vă conectați și cunoașteți animalul/animalele de putere, care este diferența dintre animal de putere, spirit animal și animal totemic, cum să le integrați, cum să lucrați și să comunicați cu ele, cum să le oferiți vindecare, și cum să primiți vindecare și cunoaștere din partea lor. În cadrul cursului va avea loc și o meditație de întâlnire a animalului de putere pe ritmuri de tobă șamanică, precum și o sesiune de vindecare cu boluri tibetane.

POVEȘTI CU ANIMALE DE PUTERE