Relaxare cu boluri cântătoare

“Relaxare cu boluri cântătoare” este o sesiune de vindecare mai altfel!!! :-))) Datele esențiale sunt acestea, dar, așa cum te poți aștepta de la mine, există și o poveste un pic mai jos. Te invit s-o citești, ca să știi la ce să (nu) te aștepți!

  • CÂND — Duminică, 7 aprilie 2019, între 11AM-12.PM

  • UNDE — București, Centrul DOOR (Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 7, sector 1, București; Parcul Kiseleff, punct de reper Garage Caffee)

  • COST — 35 Lei donație/ participant;

  • REZERVĂRI & DETALII — pentru informații suplimentare și înscriere, puteți scrie la adresa loredanacaradimu@gmail.com sau telefona la numărele de mobil 0747497133 (Loredana) sau 0744 558225 (Floriana); e bine de știut că la numărul de locuri disponibile este limitat;

Relaxare cu boluri cântătoare

Există zile când tot ce îți dorești de la viață este să șezi și să cugeți, mai mult să șezi decât să cugeți, poate cel mai greu lucru de realizat în această lume modernă în care tot timpul ai ceva de făcut, sau simți că trebuie să faci ceva.

Și dacă ar exista un moment în care ne-am da voie să fim? Fără vreun alt scop declarat decât acela de a ne bucura de moment, de starea în care suntem, de a ne adânci și mai profund în ea până devenim una cu ea, și renaștem apoi mai proaspeți, mai noi, mai ... altfel.

În această sesiune de relaxare cu boluri nu vă propun nimic. Nu aveți nimic de făcut, nici să meditați (desigur dacă nu vă puteți abține puteți să o faceți), nici să vă vindecați, dar dacă cumva se întâmplă nu vă împotriviți, că va începe să doară, nici să vă echilibrați (doamne ferește dacă nu vă mai recunoaște familia acasă), nici să vă curățați (dacă plecați fără niște gânduri cu care ați sosit la sesiune, să nu le căutați la mine, nu sunt responsabilă pentru gândurile lăsate nesupravegheate).

Deci vă aștept fără așteptări, la odihnă, în ziua în care până și Domnul s-a odihnit, și vă promit că tot ce voi face este să mă joc cu bolurile si celelalte instrumente pe care le am la dispoziție pentru a vedea câtă veselie, cât de bine se joacă ele împreună pe sunete și frecvențe, cât de frumos știu să se armonizeze pentru a crea o ambianță plăcută de ceai de duminică în care ai putea face absolut orice, chiar și nimic.

Vă aștept cu drag! (Și fără așteptări).

IDEI, GÂNDURI, ARTICOLE @ 10CERURI.COM