Dragonii personifică forța și puterea naturii, eu sunt spiritele care o susțin, iar Omul s-a temut adesea de manifestarea puternică a naturii, neînțelegând-o, adesea preferînd să o supună propriilor nevoi și dorințe.
— Floriana Ungureanu

Magia practică a dragonilor este o carte despre Spirit și formele pe care acesta și le asumă și interacțiunea dintre ele și manifestarea în plan fizic. Trăirile oamenilor au impact asupra mediului, iar acesta are impact asupra trăirilor. E timpul să devenim conștienți de mărimea și influența acestui impact asupra evoluției noastre personale.

* * *

Magia practică a dragonilor

CumpĂrĂ ONLINE

De la Editura Meditative Arts

Cartea Magia practică a dragonilor îți va dezvălui o lume magică cu dragoni de tot felul, balauri, leviatani și alți monștri mitici. Vei face cunoștință cu ierarhia, organizarea și modul de viață al dragonilor. Vei înțelege care este puntea fizică dintre noi și dragoni și vei învăța care sunt metodele de lucru cu dragonii (ex. meditația de întânire a dragonului, contemplarea dragonilor etc).

Dacă vrei să aflii povestea acestei cărți, te invit să citești articolul Nu e totul roz în Dragonlandia! Iar, pentru mai multe povești personale cu și despre dragoni, accesează sectiunea Magia Dragonilor.


APARIȚII MASS MEDIA:

Aici puteți găsi câteva din aparițiile media unde povestesc despre această carte și alte câteva subiecte interesante:

DIN CUPRINSUL CĂRȚII:

Iată câteva subiecte din cuprinsul acestei cărți minunat ilustrată de Val Young:

  • Mituri și legende, credințe și religi

  • Când povestea devine legendă personală

  • Cărți de divinație cu dragoni

  • Algoritmări, rugăciuni, vrăji, incantații

  • Dragonii din perspectiva dezvoltării personale și spirituale