Alegerea unui bol tibetan

Alegerea unui bol tibetan

De ce mi-aș cumpăra propriul bol tibetan? Sau și mai și, propriile boluri tibetane? În marketing s-ar numi o achiziție de plăcere, eu i-aș spune de suflet. Decizia de cumpărare nu are la bază în primul rând identificarea unei nevoi, ci plăcerea resimțită atunci când îi asculți sunetul, sau chiar frumusețea lui.

Martie - când energia feminină se răzvrătește!

Martie - când energia feminină se răzvrătește!

Nu degeaba această lună poartă numele Zeului Marte, al războiului masculin, pentru că trezirea energiilor feminine primare se comportă în esență pentru prima dată în formă masculină, agresivă, nemulțumită de starea de fapt, răsculată împotriva status-quo-ului din jur.

Cartea Creativității - Osho Zen Tarot

Cartea Creativității - Osho Zen Tarot

Astăzi vreau să vă povestesc despre creativitate, mai exact, despre energia de manifestare este cea a Creativității din Tarotul Zen al lui Osho. Aceasta reprezentă capacitatea de a înțelege simbolurile ascunse în artă și în viață; puterea de abstractizare.

Sarmisegetusa, legătura Sinelui cu străbunii și focul sacru

Sarmisegetusa, legătura Sinelui cu străbunii și focul sacru

Sarmisegetusa este unul dintre acele locuri în care revii vrând-nevrând. Uneori ajungi într-o simplă plimbare, alteori ai un scop precis, și câteodată cele două se combină. O simplă plimbare capătă un scop precis și o aură de misiune personală. Uneori sunt testele tale, alteori îi tragi (sau împingi) pe alții după tine.

Arta divinației - Maimuța, animalul de putere

Arta divinației - Maimuța, animalul de putere

Astăzi a ieșit la înaintare din setul de cărți cu animale de putere ca și spirite ajutătoare Maimuța. Aceasta are drept atribut principal ingenuitatea, însemnând că situațiile cu care vă veți confrunta în această perioadă vor necesita adaptabilitate și spirit inovativ. Citește interpretarea!

Bolurile și vindecarea prin sunet

Bolurile și vindecarea prin sunet

Bolurile cântătoare produc sunete care provoacă o stare de adâncă relaxare ce te pot ajuta să intri în meditație, țelul ultim fiind iluminarea. Și tot bolurile sunt utile pentru relaxare profundă, reducerea stresului, echilibrarea chakrelor si a emisferelor cerebrale, curățarea energetică a persoanelor și spațiilor.

Anul 2019 - dieta conștientă relaxată

Anul 2019 - dieta conștientă relaxată

Anul 2019 începe cu o recomandare aproape previzibilă: cartea trasă din set a fost DIETĂ. Să știți că nu vă iau peste picior, dar când am deschis cartea însoțitoare s-a deschis din prima tot la explicația cardului. Așa că mi-am asumat să ridic pe tapet acest subiect sensibil pentru că am senzația că va fi o energie reprezentativă pentru întreg anul.

Arta divinației

Arta divinației

Divinația este ghicirea (și înțelegerea) lucrurilor ascunse, este un act de invocare a adevărului ascuns. Multă lume trăiește cu impresia că divinația implică aflarea viitorului. Cei care apelează la divinație pentru aflarea viitorului au din start un demers greșit. Pentru că chiar și voia lui Dumnezeu se poate schimba.