Experiențele aduc schimbarea!

 

„Crează o viziune şi nu lăsa niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să îţi afecteze deciziile. Ignoră înţelepciunea convenţională.”

Anthony Robbins

 

Unde ne putem întâlni - evenimente pentru vindecarea trupului și sufletului

Sunt mulți ani de când în mod conștient am ales calea evoluției și transformării personale, iar, dacă vrei să aflii mai multe detalii, accesează pagina Floriana. Da, recunosc că sfaturile prietenilor sau mentorilor, precum și cărțile citite mi-au fost susținutători de nădejde, dar, ceea ce am învățat este că experiențele proprii, experimente chiar - ar spune unii, m-au ajutat și mai mult. Acestea m-au scos din zona de confort și au apăsat accelerația schimbării. Iată de ce și azi continui să particip la numeroase evenimente, cursuri, seminarii și ateliere de lucru.

Și când a venit momentul să decid ce îmi aleg să mă specializez, în ce m-aș declara mai mult sau mai puțin expertă, am ales Umbra, fie datorită zonei în care m-am născut, poate și din motivul naturii mele preponderent șamanice. Natură șamanică ce face să intru în pași de dans acolo unde îngerilor le e teamă să pășească.

Mai mult decât atât, știu că unul dintre cele mai frumoase moduri de a mulțumi Divinității și Universului este dăruind și eu la rândul meu, împărtășind doritorilor din ceea ce am învățat. Acesta este motivul pentru care mă implic alături de alți terapeuți în organizarea unor evenimente (meditații, cursuri, seminarii, workshop-uri sau ateliere cu boluri tibetane, animale de putere, dragoni, umbră, cărți de divinație etc) la Centrul DOOR, și nu numai. Celor care doresc o discuție, sau o sesiune de vindecare, îi invit să viziteze pagina de contact.


ACUM DISPONIBILĂ ÎN LIBRĂRII …

TRUP ȘI SUFLET. DIVINITATE. ARTA DIVINAȚIEI.

magia-practica-dragonilor.jpg

ONLINE

La Editura Meditative Arts … descoperă prima carte publicată în România care te învață arta de a lucra cu Dragoni.